top of page

LEER ONS KENNEN

Wij zijn Reindert en Lian Deij. Naast onze 3 eigen kinderen hebben we ruimte in ons hart en huis voor 5 jongeren. Reindert werkt 24/7 in het gezinshuis, Lian is een SKJ-geregistreerde jeugdprofessional die ook fulltime als gezinshuisouder werkt in ’t LEV-huis.

ONS LEVENSMOTTO

Ons leven kenmerkt zich door het motto ‘het leven is voor ons een feest maar je moet wel je eigen slingers ophangen’. Het leven kan tegenslagen geven maar het is aan ons hoe we ermee omgaan en of we ondanks tegenslagen toch feest ervaren.  Wij helpen graag anderen om het stof van sommige slingers af te stoffen en ze indien nodig samen op te hangen. Iedere jongere is het waard om gezien, gehoord, erkend en gewaardeerd te worden zodat er voor iedereen iets te vieren valt.

EEN GROTER PLAN

Wij ervaren het opvangen van jongeren als een plan voor ons leven en doen dat vanuit de overtuiging dat God dit in ons hart heeft gelegd. Er is ruimte in ons hart voor kwetsbare jongeren. Daarom hebben we ons gezinshuis ´t LEV-huis genoemd, lev betekent hart, we willen werken vanuit ons hart en vanuit de passie voor jongeren die God in ons hart legt.

We geven de jongeren mee dat we vanuit die passie werken maar leggen ons geloof aan niemand op. Iedereen is welkom, ongeacht zijn of haar achtergrond.

20210529_145307_edited.jpg
bottom of page